Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

Világjáró / Peru

2023. szeptember 05., kedd - 18:00

Úti cél: Peru

Előadó: Hegedűs Lilla

A perui táj festővászonra kívánkozik: az Andok itt a legcsodálatosabb, óriási szurdokok, zafírkék csodás tavak, vibráló színkavalkád várják az idelátogatókat. Dél-Amerika egyik legizgalmasabb és legszebb országa varázslatos meglepetéseket tartogat. Peru maga az élő történelem. Az ősi idők emlékei a mai napig fennmaradtak, így az utazót magával ragadják a spanyol gyarmati korszak építészeti remekművei, Machu Picchu rejtélyes romjai, vagy a lenyűgöző inka főváros, Cuzco. S ha a múlt lenyűgöző emlékei varázslatos tájakkal és egyedülálló élővilággal párosulnak, akkor a világ egyik legizgalmasabb úti célját kapjuk, mely turisták ezreit vonzza.

Röviden összefoglalva Hegedűs Lilla Cuscoban járt turisztikai céllal, itt felfedezte a Humantay Tavat, megmászta a Vinicunca, azaz Szivárvány hegységet, a Machu Picchunál járt, az Inka völgyben, helyiekkel ismerkedett. Nagyon spirituális Csuco, a helyiek abszolút kapcsolódnak a természethez. Ezután 3 hetet önkénteskedett Limában, ahol nagy szegénység van jónéhány nyomornegyedben. 

https://www.zaol.hu/helyi-eletstilus/2021/11/hatizsakkal-peruban-egy-egerszegi-lany-vilagjarasa

A programsorozatra a belépés díjtalan.

Helyszín: Keresztury Dezső VMK

Időpont: 2023. szeptember 5. kedd 18.00

A Világjáró programokon minden alkalommal újabb és újabb országot mutatunk be szubjektív tapasztalatok és élmények átadásával, olyan személyek által, akik testközelből tapasztalták meg az adott helyi viszonyokat.
 
A következő elérhetőségeken várjuk mindazok jelentkezését, akik vágyat éreznek magukban úti élményeik megosztására: email: kereszturypr@gmail.com; tel: 30/701-1938.
 

 

Betöltés...