Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

ELMARAD! Világjáró / Skócia

2022. november 08., kedd - 18:00

Sajnálattal értesítjük kedves Vendégeinket, hogy a skóciai Világjáró E L M A R A D ‼ A technika ördöge szólt sajnos közbe, a mai napon meghibásodott az előadó számítógépe, mellyel együtt törlődött a teljes prezentációs anyag. Amint lehet, pótoljuk az előadást.

 

Novemberi úti cél: Skócia
Előadó: Kékesi Zoltán

Zordan süvítő szelek, türkizkék tenger, kolostorromok és tündérek lakta völgyek, legendás városok: ez vár arra, aki bemerészkedik Skóciába. Számomra mindig is a csodák, az örök rejtélyek és titkok országa. Fedezzük fel együtt a néha kísértet járta kastélyokat, romantikus kisvárosokat, elbűvölő Lochokat és rejtélyes Munrokat. -közben betekintést nyerünk a skót mindennapokba, valamint számtalan hagyományról, történelmi, kulturális és zenei érdekességekről is lesz szó. Tartsanak velem.

Helyszín: Keresztury Dezső VMK
Időpont: 2022. november 8. kedd 18.00

A programsorozatra a belépés díjtalan.

A Világjáró programokon minden alkalommal újabb és újabb országot mutatunk be szubjektív tapasztalatok és élmények átadásával, olyan személyek által, akik testközelből tapasztalták meg az adott helyi viszonyokat.

A következő elérhetőségeken várjuk mindazok jelentkezését, akik vágyat éreznek magukban úti élményeik megosztására: email: kereszturypr@gmail.com; tel: 30/701-1938.

Támogató: Hungarotec Group

Előzetes:
Decemberi úti cél: Kolumbia
Időpont: 2022.december 13.

Betöltés...