Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

Tari Annamária előadása "Szeress engem jobban!"

2018. április 05., csütörtök - 18:00

IDŐPONT: 2018. ÁPRILIS 5. CSÜTÖRTÖK 18:00

Tari Annamária pszichoanalitikus előadása

Helyszín: Keresztury Dezső VMK Caffé

8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi út 21.

"Szeress engem jobban!" címmel

Tari Annamária szűkebb szakterülete a pszichoanalízis. Több éve rendszeresen foglalkozik a fogyasztói társadalom hatásaival, a média és az emberi tényezők összefüggéseivel, a társadalmi változások egyénekre ható vonásaival. Legfontosabb célkitűzése a pszichológiai ismeretek széles körű terjesztése, a pszichológiai kultúra fejlesztése. A médiaszereplést a kilencvenes évek második felében kezdte, először délutáni középiskolás korosztálynak szóló magazinműsorban. Legtöbben az Intim szféra című műsorából ismerik. 

“Online boldogságparádé és mindennapos offline szorongások. Szelfik milliói, ahol a gyönyörű színterek puszta hátterekké laposodnak. Ez az új világunk, az Információs Kor.” Rengeteg ijesztő érzelem él bennük, és sokat rejtve tartanak, a bizonytalanság és az ebből eredő bizalmatlanság állandó lételemükké vált.  Elveszett a felhőtlen gyerekkor és fiatalkor, és mindez nem pótolható a pillanatok online megosztásának múló örömével. Ha segíteni akarunk, akkor meg kell érteni mindazt, amivel a digitális generációk szembenéznek.

Jegyár: 2.000 Ft/fő;

Egerszeg Kártyával: 1.600 Ft/fő

Jegyek vásárolhatók az Art Mozi pénztárában minden nap 15.00-20.00 óráig, a Keresztury Dezső VMK és a Városi Hangverseny- és Kiállítóterem jegypénztáraiban nyitvatartási időben.

 

Betöltés...