Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

SpiriTémák - Gánti Bence - A tudatfejlődés szintjei: spiritualitás & pszichológia kapcsolódása

2024. április 17., szerda - 18:00

SpiriTémák címmel vadonatúj programsorozatot indítunk, amelyben országos elismertséggel rendelkező előadók dolgoznak fel spirituális - tudatfejlesztő témákat. A sorozat évi 4 alkalommal jelentkezik.

Második témánk: A tudatfejlődés szintjei a spiritualitás és a pszichológia kapcsolódásának tükrében

Előadó: Gánti Bence

Gánti Bence integrál szemléletű pszichológus és klinikai szakpszichológus, a terület ismert hazai és nemzetközi szakembere, előadója és a társadalmi gondolkodás formálója. Egyéni és csoportos terapeuta, tanácsadó, előadó és író.

A magyar Integrál Akadémia és a nemzetközi Integral European Conference alapítója és vezetője. Kettős, amerikai-magyar állampolgárként hét évet töltött a kaliforniai San Franciscóban, számos tanulmányutat tett távol-keleti országokban, jelenleg Budapesten él. Munkássága során az egyének, szervezetek és a társadalom fejlesztésén át egy új korszak megvalósulását segíti elő.

Az integrál szemlélet egy evolúciós fejlődéslélektani megközelítés, amely leírja az emberi elme fejlődési szakaszait a születéstől, a gyermekkoron át a felnőttkorig, majd azon túl a személyiségfejlődésen átesett felnőtt és a spirituális érésében elmélyült ember stációit a szellemi felébredésig, mely minden kultúrában ismert.

Ezek a szakaszok teremtik meg a társadalmi és kulturális sokféleséget és különbségeket, ezek állnak a politikai és vallási különbségek mögött is. Ezek felelnek egy munkahelyen belül és munkahelyek között is az eltérő szervezeti kultúrákért, értékrendekért és emberi kapcsolati világokért. Az integrál szemlélettel egy olyan összerendezett emberképet kapunk, amelyben a Föld legtöbb kultúrája és gondolkodásmódja önmagát megőrizve és tudását összeadva egységben lehet a globalizálódó 21. század igényeinek megfelelően.

Az előadás során megérthetjük, hogy milyen tudatszintek lakoznak bennünk és a klienseinkben és mit kezdjünk azokkal. Egy mély és alapos megértést ad, sokaknak szemfelnyitó, és számos, korábban megismert pszichológiai és spirituális tartalom egységbe áll össze.

Helyszín: Keresztury Dezső VMK 

Időpont: 2024.04.17. szerda 18.00

Belépő: 3000 Ft, Egerszeg Kártyával 2400 Ft

Jegyvásárlás: a Keresztury Dezső VMK, az Art Mozi és a Városi Hangverseny- és Kiállítóterem jegypénztárában, illetve online, a fenti zöld gombra kattintva.

Az Integrál Akadémiáról bővebb információ: https://integralakademia.hu/

Betöltés...