Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

Pszicho Estek: Katasztrófapszichológia ELMARAD!

2018. november 08., csütörtök - 18:00

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a november 8-ra meghirdetett PSZICHO EST technikai okok miatt egy későbbi időpontban kerül megrendezésre. Az elővételben megvásárolt jegyek a Keresztury Dezső VMK információjában visszaválthatók.
 

Pszicho Estek

NOVEMBER 8. csütörtök 18.00

 

Téma: Katasztrófapszichológia

 

Vendég: Sebestyén Árpád pszichológus, szakirányú pszichoterapeuta

 

Beszélgető partner: Nagy Réka klinikai szakpszichológus

 

Novemberi Pszicho Estünkön a katasztrófahelyzetek jellemzőiről, típusairól, következményeiről, valamint az ezekkel járó pszichés reakciókról esik majd szó. Egyéneket és teljes csoportokat érintő katasztrófák nap, mint nap történnek a nagyvilágban. Az előre nem várt, tragikus hirtelenséggel lezajló események, katasztrófahelyzetek a normálistól eltérő viselkedést váltanak ki az emberekből, legyen szó balesetről, természeti csapásokról vagy terrorizmusról, fanatizmusról, mint speciális katasztrófahelyzetről. De mi is a vészhelyzeti viselkedés és milyen pszichológiai tényezők állnak ennek hátterében? Mit él át ilyenkor az áldozat és a segítő? Mi a pánikviselkedés és hogyan tudunk segítséget nyújtani hasonló helyzetben? Hogyan készül fel egy speciális mentőcsapat a krízishelyzetekre? Mindezekről és sok más érdekes kérdésről esik majd szó beszélgetésünkön.

Helyszín: VMK Caffé

Belépődíj: 2200.-Ft

Egerszeg kártya kedvezmény érvényesíthető.

 

Jegyek a Keresztury Dezső VMK, az Art-Mozi és a Városi Hangverseny-és Kiállítóterem jegypénztárában, illetve online a www.kereszturyvmk.hu weboldalon válthatók.

Betöltés...