Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

Nyitott színpad-Nyitott lélek Vendég: Csuja Imre

2019. január 17., csütörtök - 18:00

NYITOTT SZÍNPAD – NYITOTT LÉLEK

Színész és pszichológus kerekasztal-beszélgetése

Időpont: 2019. január 17. csütörtök. 19.00

Helyszín: Keresztury Dezső VMK, Zalaegerszeg, Landorhegyi. u. 21.

Vendégek:

Csuja Imre, Jászai Mari-díjas színész, érdemes művész, az Örkény István Színház társulatának tagja.

Antal Gábor krízisintervenciós tanácsadó szakpszichológus, jelenleg a Magyar Individuál Pszichológiai Egyesület egyik legfiatalabb elnökségi tagja.

Kovács Krisztián Az előadás ötletgazdája és moderátora az ectopolis.hu online kulturális magazin szerkesztője.

Színművész és pszichológus most együtt ül asztalhoz egy rendhagyó estén, hogy megismertessék a hallgatóságot azokkal a konfliktusokkal, kompromisszumokkal, egyedi és sajátságos utakkal, melyekkel egy színésznek szembesülnie kell. Vajon milyen karakter tulajdonságok szükségesek ahhoz, hogy valakiből színész váljon? Született tehetség, vagy embertelen szorgalom kell hozzá? Hogy képesek estéről-estére felvenni ugyanazt a szerepet a színpadon, vagy miként váltanak két teljesen eltérő szerep közt? Lehetséges, hogy valaki „bent ragad” egy szerepben? Rengeteg kérdés, melyet mind többféle aspektusból vizsgálhatunk, hisz egyrészt ott van a színházművészet módszertana, az eszközök, és az adottságok, melyeket egy színész magáévá tehet, és ott vannak bizonyos lelki tényezők, melyeket a pszichológia szemüvegén át is górcső alá vehetünk.

Belépődíj:

Karácsonyi kedvezménnyel (dec.19-ig): 2000.-Ft

December 20-tól: 2500.-Ft

Egerszeg kártya kedvezmény érvényesíthető!

Jegyek a Keresztury Dezső VMK, az Art-Mozi és a Városi Hangverseny-és Kiállítóterem jegypénztárában, illetve online a www.kereszturyvmk.hu weboldalon válthatók.

Sajtómegjelenés: https://www.zaol.hu/kultura/helyi-kultura/csuja-imre-es-antal-gabor-volt-az-egerszegi-nyitott-szinpad-nyitott-lelek-vendege-2826628/


 

Betöltés...