Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

Hollywood kontra MAGYARORSZÁG - Doszpot Péter és Antal Gábor előadása

2019. november 07., csütörtök - 18:00

HOLLYWOOD KONTRA MAGYARORSZÁG

Avagy a fikcióhoz képest nyomozás a valóságban

Időpont: 2019. november 7. csütörtök 18.00

Helyszín: Keresztury Dezső VMK, Zalaegerszeg, Landorhegyi.u.21.

Előadók:

Doszpot Péter volt gyilkossági főnyomozó

Antal Gábor krízisintervenciós tanácsadó szakpszichológus

Vajon mennyi igazság rejtőzik azokban a képsorokban, melyeket az amerikai filmek nap mint nap elénk tárnak? Hogy működne mindez a gyakorlatban, és hogy működik Magyarországon? Milyen pszichológiai aspektusai lehetnek egy bűneset feltárásának? Miként épül fel egy bűnügyi nyomozás? Kik vesznek részt benne? Milyen módszereket használnak, és vajon mihez van joguk valójában a szereplőknek? Betekintés az üldöző és üldözött lélektani pillanataiba.

Híres filmrészletek - fontos kérdések - izgalmas válaszok!

Doszpot Péter, volt gyilkossági főnyomozó, és Antal Gábor, krízisintervenciós tanácsadó szakpszichológus - a jól össze szokott szakember páros - sokadik közös előadásukon ezúttal azokat a tévhiteket vizsgálják, melyeket a bűnügyi filmek ültettek el bennünk, és megvilágítják a filmes bűntények feltárásának hiteles struktúráját, bemutatva a kontrasztot Hollywood és Magyarország között.

Belépődíj: 2500 Ft, a rendezvény napján: 3000 Ft, Egerszeg Kártya kedvezmény érvényesíthető

Jegyek a Keresztury Dezső VMK, az Art-Mozi és a Városi Hangverseny-és Kiállítóterem jegypénztárában, illetve online a www.kereszturyvmk.hu weboldalon válthatók.

Támogató: Patent Security

Médiamegjelenés: https://www.zaol.hu/kultura/helyi-kultura/bunugyek-filmen-es-a-valosagban-3433242/?fbclid=IwAR3pt6tRiP0vahKvhOIBaeG-aE48IEm1kgavRfiqQdqUgBhKBgiAkyNAdK0


 

Betöltés...