Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

Ébredező(k) - Önellátó családi gazdaság-ok

2022. január 24., hétfő - 18:00

ÉBREDEZŐ(K)

Önellátó családi gazdaság-ok Anasztázia tanításai alapján

Előadó: Kátai P. Sella

Időpont: 2022. január 24. hétfő 18.00

Helyszín: Keresztury Dezső VMK, VMK Caffé

Kátai P. Sella 14 éve követi nyomon az Anasztázia tanításain (Oroszországból származó, a Zengő Cédrusok könyvsorozat kötetei alapján) alapuló mozgalom hazai megnyilvánulásait, az egyhektáros családi gazdaságok létrejöttét. Ezek a gazdaságok világszerte alakulnak, lelkes emberi kezek és nyitott szívek által. Céljuk az élet megújítása, a hibás múltbeli minták kiküszöbölése, az édenkertekben élő ember képének megerősítése. Hogy ki hogy boldogul ebben a felemelő "vállalkozásban", az az előadásból kiderül.

Anasztázia egy ősrégi civilizáció leszármazottja, mely időtlen időktől fogva egészen napjainkig a szibériai tajgában, a civilizációtól elszigetelődve él. Korok, uralkodók, rendszerek jöttek-mentek és váltották egymást, ám e nép mind a mai napig megóvta ősrégi életvitelét. Teljes harmóniában él a természettel, a benne élő növényekkel és állatokkal, a világegyetemmel, ismeri és tudatosan alkalmazza annak kisugárzásait és törvényeit. Ám olykor-olykor akadtak közöttük olyanok, akik az ő szemszögükből nézve külvilággal – vagyis velünk – tudatosan építettek ki kapcsolatot. A céljuk az volt, hogy mérhetetlen bölcsességükből átadjanak olyan általános, az emberek által gyakran csupán elfeledett, elhagyott eszméket, melyek segíthetnek nekünk kijutni abból az ingoványos útvesztőből, amelybe a Természet és a Világegyetem Törvényeinek semmibevétele miatt jutottunk.

Belépő: 1000 Ft, Egerszeg Kártya kedvezmény érvényesíthető.

Jegyvásárlás:  a Keresztury Dezső VMK, az Art Mozi és a Városi Hangverseny- és Kiállítóterem jegypénztárában, illetve online a fenti zöld linkre kattintva

A program a jelenleg érvényben lévő jogszabályok értelmében védettségi igazolvány nélkül látogatható.
 
„Havi rendszerességű programsorozat útkeresőknek a lehetőségek tárházából."
Az Ébredező(k) programsorozat tapasztalt zalai előadók segítségével ad útmutatást mindazoknak, akik testi – lelki – vagy akár szellemi síkon fejlődni vágynak, esetleges problémáikra megoldást keresnek. Minden előadás alkalmával újabb és újabb lehetőséget mutatunk be, mintegy kulcsokat adva ezzel az érdeklődők kezébe életük teljesebbé, harmonikusabbá tételéhez.
 
Facebook csoport: Zalai Ébredező(k)
 
Előzetes:
2022. február 7. hétfő 18.00

Februári téma: Integrált Energia Technika®️ (IET ®️)

Előadó: Jandovics Nikoletta Integrált Energia Technika®️ (IET®️ ) Mester-Oktató, IET®️  Energiarendező

 

Betöltés...