Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

Ébredező(k) - Aviva módszer

2022. március 21., hétfő - 18:00

Előadó: Könyves Ildikó, aviva torna tréner

Időpont: 2022. március 21. hétfő 18.00

Helyszín: Keresztury Dezső VMK, VMK Caffé

Magát a módszert Aviva Gabriella Steiner találta fel és dolgozta ki egy 28 éves kutatás és kísérletezés eredményeként. Idén lesz immár 24 éve, hogy Magyarországon meghonosította és elterjesztette Tóth Lívia. A módszer valójában egy gyakorlatsorozat. A gyakorlatok hatására a fokozott vérkeringés több hormont, vitamint, oxigént visz a nemi szervekbe, mirigyekbe, s ennek hatására indul meg a gyógyító tevékenység. A belső történésekre koncentrál, az alhas (belső hasi izmok, hüvely), a gátizmok, farizmok megmozgatásával serkenti a keringést s ezáltal a test öngyógyító mechanizmusát. Maga a torna nagyon vidám zenére történik nem hasonlít sem a jógára, sem a pilates-re.

Az Aviva Módszer összetettebb, mint a "klasszikus" intim torna, mivel a gyakorlatok stimulálják az agyalapi mirigyet, a nemi mirigyeket több hormon termelésére. Emellett pozitívan befolyásolják a nyirok keringést is az alhasi szervekben és dolgozik a tenyéren és talpon lévő genitális zónáknak megfelelő akupresszúrás pontokkal is. Az Aviva módszer hatékonyságát jelzi a sorra születő gyönyörű "Aviva babák", a fogamzóképes esélyeiket nagyban javító párok, az erős menstruációs görcsöktől immár nem szenvedő lányok, asszonyok; a változó korban lévő hölgyek visszaadott életminősége és még folytathatnám a sort.

A belépés díjtalan.

A program a jelenleg érvényben lévő jogszabályok értelmében védettségi igazolvány nélkül látogatható.
 
„Havi rendszerességű programsorozat útkeresőknek a lehetőségek tárházából."
Az Ébredező(k) programsorozat tapasztalt zalai előadók segítségével ad útmutatást mindazoknak, akik testi – lelki – vagy akár szellemi síkon fejlődni vágynak, esetleges problémáikra megoldást keresnek. Minden előadás alkalmával újabb és újabb lehetőséget mutatunk be, mintegy kulcsokat adva ezzel az érdeklődők kezébe életük teljesebbé, harmonikusabbá tételéhez.
 
Facebook csoport: Zalai Ébredező(k)
 
Előzetes:

2022. április 18. hétfő 18.00

Áprilisi téma: A tudattalan hatalma, avagy, hogyan vedd kèzbe az èleted?

Előadó: Szamosi Nikolett természetgyógyász, theta healing konzulens

Betöltés...