Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

Dr. Bíró Szabolcs, a Vitaminipar című könyv szerzője előadása

2024. január 30., kedd - 18:00

Szempontok a minőségi étrend-kiegészítők választásához

Egy vegyészmérnök bennfentes információi és tanácsai a jó termékválasztáshoz

Dr. Bíró Szabolcs, a Vitaminipar című könyv szerzője előadása

A gyakorlati tanácsokkal ellátott előadás minden oldalról körbejárja a vitaminok témáját, hogy segítségével felelősen dönthessünk vitaminkészítmények választásakor. 

Gondolt már arra, hogy egy-egy vitamin elnevezése mögött többféle molekula is állhat? A B12-vitamin például négyféle lehet. Azt tudta, hogy a cianokobalamin forma szedésével ciánnal szennyezi a szervezetét? ...és ez van a termékek 99%-ában! Esetleg azt gondolják, hogy a gyártók mindent feláldozva csak a fogyasztóért dolgoznak? A legjobb, ha figyelmen kívül hagyjuk a marketing üzeneteket, a hitelesnek tűnő szakértőket és mindenféle szuperképességgel rendelkező ajánlókat. Dr. Bíró Szabolcs szakmai véleménye szerint a jelenlegi étrend-kiegészítő piacon elérhető termékek kb. 98%-a a szemét kategóriába esik. Az előadás során segíti felismerni a maradék 2%-ot, amihez csak a lényeget fogja elemezni: az összetételt!

A nagysikerű Vitaminipar című könyv szerzője dr. Bíró Szabolcs, a vegyészmérnöki tudományok doktora, kutató-fejlesztő szakmérnök, egy világszabadalom és egy amerikai szabadalmi beadvány első számú feltalálója.

Az előadást követően dedikációval egybekötött könyvárusítás lesz. 

Helyszín: Keresztury Dezső VMK

Időpont: 2024. január 30. kedd 18.00

Belépő: 1500 Ft, Egerszeg Kártyával 1200 Ft

Jegyvásárlás: a Keresztury Dezső VMK, az Art Mozi és a Városi Hangverseny- és Kiállítóterem jegypénztárában, illetve online a fenti zöld linkre kattintva

 

Betöltés...