Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

Zaporozsec koncert

2022. február 26., szombat - 21:00

Egy átlagos nyári délután volt. A legenda szerint éppen fociztunk. Ekkor jött az ötlet: „Csináljunk zenekart!” Megkapó spontaneitás. Így csak nagy dolgok kezdődnek. „Csináljunk!” Beszáll, indít, egyes, gáz… Azóta is robogunk, a kocsikban a dalaink szólnak, visszük őket „ezer tájon át”. Nem sietünk, élvezzük az utazást. Mégis sok helyen megfordultunk már. 2015-ben az első albumon Mr. Gorskyval az űrben kalandoztunk, jártunk a Holdon, voltunk a Marson, lelógattuk a lábunk a világ peremén, de volt, hogy parányi atomok körül körözve kutattuk a szerelem mibenlétét. 2018-ban felvettük a második lemezt. Ez volt a Pixelek. Kaleidoszkóp szemű lányok, Éjjeli pillangók és Movie Starok társaságában úgy éreztük ez a túra már inkább egy őrült trip. Ebben a fergeteges forgatagban kellett újra rátalálnunk darabjaira hullott önmagunkra. Rájöttünk, hogy ez már nem sétakocsikázás. De itt vagyunk, suhanunk, ha akarod téged is felveszünk, és gurulunk a „végtelenbe és még tovább”.
Azon az éjszakán biztosan Összéer minden! A koncerten tali és nem (Te) vagy egyedül... 😉

Helyszín: VMK Caffé

Időpont:  2022. február 26. szombat

Kapunyitás: 19:30
The Dreamcatchers 20:00
ZAPOROZSEC: 21:00


Belépő: elővételben 2000 Ft, a helyszínen 2500 Ft; Egerszeg Kártya kedvezmény érvényesíthető

Jegyvásárlás: a Keresztury Dezső VMK, az Art Mozi és a Városi Hangverseny-és Kiállítóterem jegypénztárában, valamint online a fenti zöld "gombra" kattintva
 

The Dreamcatchers
A Dreamcatchers zenekar melankolikus, lírai popzenét játszik kissé alteros és elektronikus beütéssel. Hatásaik közt a London Grammar, a Hooverphonic, Billie Eilish, Demi Lovato, Ariana Grande említhető. Idén jelenik meg első albumuk, melyet olyan producerek segítségével készítettek, mint Kovacsics Ádám (Unique), Lázár Domokos (Esti Kornél), vagy Győrffy Gyula a Vad Fruttikból. Dalszövegeiket többek közt Hujber Szabolcs, Tariska Szabolcs és Lázár Domokos jegyzik. Az albumról három dal már hallható volt a Petőfi Rádióban: a Fénytörés, A szerelem sós és a Vihar. Ez utóbbihoz videoklip is készült.

 

A koncert a jelenleg érvényben lévő jogszabályok értelmében védettségi igazolvány nélkül látogatható.

A rendezvény az NKA Hangfoglaló Program támogatásával valósul meg.

 

Betöltés...