Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

ToSoDa Project - Handpan koncert

2019. szeptember 13., péntek - 20:00
HANGDRUM KONCERT ELŐSZÖR ZALAEGERSZEGEN!
 
A ToSoDa Projekt 2016 tavaszán alakult Kácser Tamás-gitár (Toma=TO) Szombathelyi Patrik-handpan, hangdrum (SO) és Dankowsky Áron-cajon (DA) együttműködéseként... Az azóta eltelt három évben számos fesztiválon, (Mediawave, Everness, Journey to Tarab, stb...) több országban (Ausztria, Olaszország, Románia, Csehország) is zenéltek már.
 
2017 tavaszán megjelent első koncert-lemezük, 2018 nyarán kiadták az első hivatalos stúdio-albumukat, amin több zenész-barát is közreműködik.
 
Stílusuk meghatározása: sprituális drum 'n bass (is) - többnyire lágy, ellazulós medítativ dallamok, néhol kicsit felpörgetve, egy kis latinos vagy drum'n bass-es lüktetéssel megspékelve.
 
Nem igazán lehet szavakkal leírni azt az érzést, amelyet a zenéjük ébreszt az emberekben: mintha apró pillangók repdesnének a gyomorban, mégis megnyugszik a lélek, elcsendesednek a gondolatok a fejben, és csak a zene marad.
 
Helyszín: VMK Caffé
 
Időpont: 2019. szeptember 13. péntek 20.00
 
Jegyár: 1200 Ft, Egerszeg Kártyával 960 Ft
 
Jegyek a Keresztury Dezső VMK, az Art Mozi és a Városi Hangverseny- és Kiállítóterem jegypénztárában, valamint online a www.kereszturyvmk.hu weboldalon válthatók.
 
 
 
Betöltés...