Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

Terasz koncert

2021. szeptember 24., péntek - 18:00

2021.szeptember 24.

18:00 - Columbo Jam Unit

19.00 - Dániel Balázs Trió & Pleszkán Écska 

                     Boogie Woogie Show

Helyszín: VMK Terasz


Dániel Balázs Trió & Pleszkán Écska

Magyarország elsőszámú boogie woogie zenekara! A győri trió műsorában zenei bravúrok, táncolható ritmusok és páratlan hangszerszólók garantálják, hogy mindenkinek „benne legyen a boogie a lábában!” A technikai tudáshoz remek hangulat, ütős poénok és játékukat fűszerező színes elemek egyaránt társulnak. Az együttes vezetője rendszeresen koncertezik Európa szerte, sőt már az Amerikai Egyesült Államokban is turnézott. A trió vendége lesz Pleszkán Écska énekesnő, akinek dögös énekhangja kitűnő párosítás a zenekar lendületes és energikus előadásmódjához.

A Columbo Jam Unit nagyjából két éve alakult formáció. Műsoruk az általuk kedvelt zenék egyéni feldolgozásaiból, és saját kompozíciókból áll. Stílusukra a jazz, rock, fúziós zenék hatottak leginkább, de előadásaikat elsősorban a szabad improvizációk és a közös zenélés öröme fűszerezi.


A rendezvényre a belépés díjtalan!

A program a jelenleg érvényben lévő jogszabályok értelmében védettségi igazolvány nélkül látogatható.

https://www.zaol.hu/kultura/helyi-kultura/teraszkoncertet-tartanak-penteken-a-zalaegerszegi-keresztury-vmk-elott-5604386/?fbclid=IwAR1YIhzjed8w5bsf3RNcoPjnCFABkVBfFIL39Qqlm592d_ZlzIh9e8NLaIM

Betöltés...