Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

Takács Vilmos - Vilko egy szál gitárral című akusztikus estje és Péterfy Bori & Love Band koncertje

2018. március 14., szerda - 21:00

Dupla koncert a Hangfoglaló Támogatói Program keretében!

 

MÁRCIUS 14. szerda 21.00

Takács Vilmos - Vilko egy szál gitárral című akusztikus estje

                   és

Péterfy Bori & Love Band koncertje

A zalaegerszegi származású rockzenész Takács Vilmos, alias Vilkó jelenleg a Ganxsta Zolee és a Kartel tagja. A gitáros számtalan formációban játszott illetve játszik Guns N Roses- és Alice In Chains-feldolgozásokat, sőt előbbi együttesről könyvet is írt Pisztolytáska és rózsapatron – A Guns N’ Roses és én címmel.

Péterfy Bori szólóénekesként tíz évvel ezelőtt, a legendás Amorf Ördögök zenekar frontvonalából tört elő. Love Band nevű újonnan alakult, de régi szerzőkből és zenészekből álló zenekarával országosan is ismertté vált slágerek sorozatával jött elő: a Hajolj bele a hajamba, a Vámpír és az Ópium abban az évben mindenhonnan szóltak. A szörfrock, mutáns diszkó, a sanzon és az alternatív rock egyaránt jellemző Boriék dalaira, és az első, cím nélküli album (Péterfy Bori & Love Band, Megadó Kiadó 2007) óta megjelent négy további stúdiólemez (2, 2B, Fehér éjszakák, Szédülés) tovább színesítette a Tövisházi Ambrus (Erik Sumo, The Gomb, Liza, a rókatündér filmzene) zenekarvezető-producer által megálmodott hangulatokat.

Péterfy Bori & Love Band fennállásának tizedik évfordulójára 2017 novemberében jelent meg a Bori X című, új dalokat tartalmazó jubileumi albumuk. Legjobb dalainkból és új lemezünk számaiból válogatnak ünnepi turnéjuk során.

Jegyár:

early bird: 2000 Ft (50 db!)
elővétel: 2300 Ft
a koncert napján: 2600 Ft

Egerszeg Kártya kedvezmény érvényesíthető.

Jegyek a Keresztury Dezső VMK, az Art Mozi és a Városi Hangverseny-és Kiállítóterem jegypénztárában válthatók.

 

Betöltés...