Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

Takáts Eszter és zenekara koncert

2019. május 31., péntek - 21:00

Takáts Eszter és zenekara

a Hangfoglaló Támogatói Program keretében

"Átgondolt érzelmek érző gondolkodóknak"

Időpont: 2019. május 31. péntek 21.00

Helyszín: VMK Caffé

Az immár 16 szerzői kiadású lemezzel rendelkező dalszerző Takáts Eszter a hazai könnyűzenei élet mindig megújulásra képes szereplője, azon kevés női előadó közé tartozik, aki nem csak szólistaként, hanem dalszerzőként is képes maradandót alkotni. Eszter olyan egyszemélyes intézmény, aki nem ver gyökeret egy stílusban, hangzásvilágban, hanem folyamatosan keres, új társakkal, új hangszerekkel tágítva saját határait - a közönség legnagyobb örömére. 2016-ban erős formáció verbuválódott össze, 2017. év végére nagylemezzel jelentek meg "Bocsáss meg" címmel, amit a szakmai sajtó nem hivatalosan az "év lemezének" titulált, és amelyet Giret Gábor hangszerelt, és az egész stúdiómunkáért felelt.

A zenekar állandó tagjai:
Takáts Eszter: ritmusgitár, ének
Horváth Mihály: szájharmonika
Giret Gábor: szólógitár, vokál

Czipra Márton: basszusgitár

Vendég: Columbo Jam Unit

A zenekar fél éve alakult formáció, műsoruk az általunk kedvelt zenék egyéni feldolgozásaiból, és saját kompozíciókból  áll. Stílusukra a jazz, rock, fúziós zenék hatottak leginkább, de elsősorban a szabad improvizációk és a közös muzsikálás öröme fűszerezi előadásaikat.

A zenekar tagjai: Salamon Attila gitár, Monostori János billentyűs hangszerek, Szántner László basszusgitár, Borsos Zoltán dobok, állandó vendégük  Szántner Luca ének.

Jegyár: 1500 Ft, Egerszeg Kártya kedvezmény érvényesíthető.

Jegyek a Keresztury Dezső VMK, az Art Mozi és a Városi Hangverseny-és Kiállítóterem  jegypénztárában, valamint online a www.kereszturyvmk.hu weboldalon válthatók.


 

Betöltés...