Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

RANDEVÚ Valentinkor

2022. február 14., hétfő - 19:00

Szeretnétek egy felejthetetlen Valentin nappal megajándékozni egymást a Pároddal?

Mi minden feltételt biztosítunk hozzá!
 
Kávézónkat romantikus hangulatba öltöztetjük, a Gehér Csokoládé Manufaktúra isteni kézműves bon-bonokat kínál, a 4 Seasons Cafe & Cocktail Bar a helyszínen koktélkülönlegességeket készít, egy kivételes énekesnő és egy virtuóz zongorista megalapozza az est hangulatát, a többi már csak Kettőttökön múlik!
 
A zenekarról:
Lilienn és Kónyai Tibor első közös lemezüket Jazz For Two címmel készítették. Műsorukban megtalálhatóak francia, spanyol, portugál, olasz gyöngyszemek, saját kompozíciók, jazzörökzöldek, amelyeket a páros új köntösbe öltöztet. A duó zenei repertoárja rendkívül színes, az esten nemzetközi slágerek, latin dallamok szólalnak meg egészen a ’20-as évektől napjaink dalainak újragondolt feldolgozásáig. Persze mindez a romantika jegyében!
 
 
Exkluzív este igényes Pároknak!
 
Belépő: 2500 Ft, Egerszeg Kártya kedvezmény érvényesíthető
             Belépéskor welcome bonbont ajándékozunk!
 
Jegyvásárlás: a Keresztury Dezső VMK, az Art Mozi és a Városi Hangverseny- és Kiállítóterem jegypénztárában, illetve online a fenti zöld gombra kattintva.
 
A terem korlátozott befogadóképessége miatt ajánlott a jegyeket elővételben megváltani. Amennyiben nagyobb asztaltársaság kialakítását igényelné, kérjük, hogy előzetesen jelezze a 30/701-1938 előrhetőségen. Alapesetben egy asztalnál egy pár foglal majd helyet.
 
A program a jelenleg érvényben lévő jogszabályok értelmében védettségi igazolvány nélkül látogatható.
 
Együttműködő partnerek: Gehér Csokoládé Manufaktúra, 4 Seasons Cafe & Cocktail Bar
 
 
 

 

Betöltés...