Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

ManGoRise koncert

2022. szeptember 09., péntek - 21:00

2022. szeptember 09. szombat 21.00

ManGoRise koncert

 

A ManGoRise zenekar ízléses átjáró az underground és a mainstream pop közt.

Olyan produkció, ami az első hang kigondolásától a videoklip utolsó jelenetéig a szerzők keze munkáját dicséri. Nem kitalált, indokolatlanul menedzselt rágógumi műsor fogadja az érdeklődőket, hanem összeszedett, koncepciózus, értelmiségi mondanivaló, minőségi zenével körítve. Mondhatni okos pop.

 

A zenekar frontembere, Bartha Ákos Dannona már több produkcióban megcsillogtatta szerteágazó tehetségét, kreativitását. Több éve a fesztiválok és klubszínpadok rendszeres fellépője. Interaktív színpadi jelenléte és a közönséggel való szűnni nem akaró kommunikálása odavonzza a figyelmet.

Szaxofonon Katók István a.k.a. KTK STEVE ejti ámulatba a nagyérdeműt. Játéka virtuozitással felvértezett, mégis igazán könnyed slágergyár, a szó legpozitívabb értelmében. Előfordul mégis, hogy a humor jegyében egy-egy lélegzetelállító szólót - mondjuk - a Knight Rider szignáljával zár.

Az űrhajót pedig Szilágyi László terelgeti a maga jól megszokott alapos, precíz, mégis hanyag eleganciával tűzdelt módján. Életre hívja a zenét és életben is tartja.

A zenekar egyre jelentősebb megkereséseknek örvend az új formációnak és az új daloknak köszönhetően. Dalaik napi szintű rotációban futnak országos, illetve kisebb megyei szintű adóknàl. Zenéjük egyre nagyobb tömegeket mozgat meg, és pezsdít fel fesztivál és klub színpadokat egyaránt. A csapat egyedülállóan minden hónapban megjelentetett egy új dalt videóval együtt, amik valóban az adott hónapban készültek el, külső kezek beavatkozása nélkül. A 2016-os évben 12 db tetoválás került fel emberi vásznakra a szövegeikkel egymástól függetlenül.

Az elmúlt másfél évben 8 000 000 hallgató tette tiszteletét a hivatalos Youtube csatornán.

Helyszín: Keresztury Dezső VMK

Időpont: 2022. szeptember 09. péntek

Kapunyitás: 20.00

Kezdés: 21.00

Belépő: elővételben 2500 Ft, koncert napján online és helyszínen 3500 Ft. Egerszeg Kártya kedvezmény érvényesíthető.

Jegyvásárlás: A Keresztury Dezső VMK, az Art Mozi és a Városi Hangverseny-és Kiállítóterem jegypénztárában, valamint online, a fenti zöld gombra kattintva.
A rendezvény az NKA Hangfoglaló Program támogatásával valósul meg.

 

Betöltés...