Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

Fatal Error & KIES koncert

2022. október 22., szombat - 20:00

2022. október 22. szombat 20.00

Fatal Error & KIES koncert

A Fatal Error zenekar 2011-es megalakulása óta keresztül-kasul bejárta az ország klubjait, valamint hazai fesztiválok kis-és nagyszínpadait.

A zenekar rajongótábora évről évre növekszik. Részt vettek a dal 2019 és a Dal 2020 műsorokban mindkét alkalommal a döntőig menetelve, és országos ismertséget szerezve. A zenekar számos alkalommal megmutatkozott olyan színpadokon, mint a Budapest Park, a Barba Negra, Track, Volt Fesztivál, Sziget Fesztivál, vagy például a Campus Fesztivál nagyszínpada. A zenekar fő vonzereje az energia, amit az élő koncerteken a színpadról sugároz, emellett fontos, hogy a dalszövegek üzenete sokunk élményeihez és problémáihoz kapcsolódik.

A KIES, 2015 márciusában alakult, rock / punk / grunge zenekar. A pörgős, életigenlő hangulatot, melyet a zenekar képvisel, még 2015 júliusában át is adták az embereknek egy kislemez formájában – ‘Ez még csak a kezdet’ – címmel.

2015 őszén turnéra indultak a Fish! társaságában, melyet folytattak 2016 tavaszán is.

Olyan zenekarok társaságában járták már körbe az országot, mint a Depresszió, Alvin és a mókusok, Fish!, AWS stb. Jelöltjei voltak a 2017-es Fonogram díj-nak, ‘Az év felfedezettje’ kategóriában. A zenekar, az aktív turnézás mellett, 2020 februárjában megjelentette 3. nagylemezét ‘Nincs az a sor, amibe szívesen beállnék’ címmel. A korong nagyon jó fogadtatást kapott, mind a szakma, mind a közösnég részéről. A lemezt pedig egy nagyszabású, önálló A38 Hajós koncerten mutatta be a csapat.

 

Helyszín: Keresztury Dezső VMK - VMK Caffé

Időpont: 2022. október 22. szombat 

Kapunyitás: 19.30

KIES: 20.00

Fatal Error: 21.30

Belépő: elővételben 3000 Ft, koncert napján online és helyszínen 3500 Ft. Egerszeg Kártya kedvezmény érvényesíthető.

Jegyvásárlás: A Keresztury Dezső VMK, az Art Mozi és a Városi Hangverseny-és Kiállítóterem jegypénztárában, valamint online, a fenti zöld gombra kattintva.

A rendezvény az NKA Hangfoglaló Program támogatásával valósul meg.

 

Betöltés...