Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

Carson Coma koncert

2022. március 19., szombat - 21:00

2022. március 19. szombat 21:00

Carson Coma lemezbemutató koncert

A Carson Coma gyorsan vált Magyarország egyik legfelkapottabb fiatal rockzenekarává – 2019-es debütáló albumuk, a Corduroy Club mind a közönség, mind a kritikusok részéről pozitív fogadtatást kapott: sok más portál mellett a HVG, az Index és a Recorder is az év legjobb albumai között emlegette a zenekar bemutatkozó anyagát, mely nyitó dalára készült videóklip, a ‘Song About My Grandma’ a 04. Magyar Klipszemlén három díjat kapott, többek között a fődíjat is.

A zenekarral már az első nyáron a legtöbb hazai fesztiválon (pl.: Kolorádó, Bánkitó, Művészetek Völgye, Szegedi Ifjúsági Napok) találkozhatott a közönség, szeptemberben pedig a 30Y vendégeként a Budapest Parkban léphettek fel. 

Az együttes a fiatalos bohóság és a komoly munka határán egyensúlyozva nagy hangsúlyt fektet a vizuális megjelenésekre is, ennek szellemében dolgozták fel Korda György 1963-as tvisztjét, a Nem Vagyok Idegest, melyet a klipszemle zsűrije a legjobb performanszért járó díjjal jutalmazott.

Helyszín: Keresztury Dezső VMK

Időpont: 2022. március 19. szombat

Kapunyitás: 19:00

Kezdés: 21:00

Belépő: Early bird – 3000 Ft, Kedvezményes elővételes – 3500 Ft, Normál jegyár – 4000 Ft. Egerszeg Kártya kedvezmény érvényesíthető.

Jegyvásárlás: A Keresztury Dezső VMK, az Art Mozi és a Városi Hangverseny-és Kiállítóterem jegypénztárában, valamint online, a fenti zöld gombra kattintva.

A rendezvény a hatályos jogszabályok értelmében járványügyi korlátozás nélkül látogatható!
A rendezvény az NKA Hangfoglaló Program támogatásával valósul meg.

 

Betöltés...