Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

KOCKASHOW

2023. október 07., szombat - 10:00

Két nap, amikor minden a kis kockákról és Rólad szól! A 2023. évi KockaShow az előzőhöz hasonlóan nem csak élményeket ad a vendégeknek, de az élményeken túl az összeépített kocka alkotások megvásárolhatóak.

TEREPASZTAL

Városrészletek, középkori jelenetek, Jurassic Park, Friends tengerpart, City-s jelenetek, illetve a legnagyobb terepaszt végigkíséri egy LEGO® vonat.

JÁTSZÓHÁZ

A KOCKASHOW legnagyobb játszóházai vegyes LEGO® építőelemekkel vannak tele. A szőnyegen és az asztalokon több tízezer kockából építhetsz. A LEGO® Duplo szoba az egészen kicsiknek kedvez, akik a szőnyegre heveredve játszhatnak többek között a kedvenc építőelemeikkel. A játszóház ez alkalommal is előhívja a bennünk szunnyadó építészt! A Kockashow szobájában több tízezer darab vegyes LEGO® építőelemmel találhatjuk magunkat szembe.

MOZAIKFAL

A rendezvény látogatói letehetik a LEGO® névjegyüket egy – egy építménnyel a mozaikfalra.

ÉLMÉNYÉPÍTŐ PROGRAM 

A Kockapark csapata által készített zsetonos játékok felejthetetlen élményt biztosítanak kihívásaikkal a gyermekek számára, a zseton áráért pedig egy kis építményt haza is vihetnek.

BÖRZE

Idén sem maradhat el a Börze, ahol minden rajongó a kiállítók standjainál bővítheti, formálhatja LEGO® gyűjteményét. Fontos megjegyezni, hogy akár egyesével is megvásárolhatjuk bármelyik LEGO® figurát vagy alkatrészt.

TORONYHÁZ ÉPÍTÉS

Építs meg minél több toronyház szintet, és lássuk, melyik nap éri el hamarabb a toronyház a plafont!

A rendezvényen arcfestés vehető igénybe és büfé üzemel.

Helyszín: Keresztury Dezső VMK

Időpont: 2023. október 7-8. szombat-vasárnap 10.00-18.00

JEGYEK

Belépő: 1500 Ft, 2 éves kor alatt a belépés díjtalan, Egerszeg Kártya kedvezmény érvényesíthető, amely kizárólag a kártyatulajdonos részére biztosítja a kedvezményes belépést. A KOCKASHOW-ra szóló belépők csak a kiválasztott napon (szombat vagy vasárnap) felhasználhatók és egyszeri belépésre jogosítanak.

Jegyvásárlás: a Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ, az Art Mozi és a Városi Hangversenyterem jegypénztáraiban, valamint online az adott időpontra kattintva itt:

2023. október 7. szombat 10.00-18.00

2023. október 8. vasárnap 10.00-18.00

BELÉPTETÉSI INFORMÁCIÓK!

A Kockashow mindkét napján LEHET A HELYSZÍNEN JEGYET VÁSÁROLNI.

Az elővételben megváltott jegyekkel a SORBAN ÁLLÁST ELKERÜLVE, külön bejáraton lehet a rendezvényre belépni.

Szervező: Campona KockaPark

Támogatók: Patent Security, Pölöskei Szörp, Windoor Design Kft, Viva Plazma, Göcsej Nyomda, Honda - Wincar Solutions Kft., Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt., Jadran-Mart kft

 

Betöltés...