Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

Gasztro Talk Show // Lázár Chef

2022. október 27., csütörtök - 18:00

Húsételek sütési fortélyai 

Helyszín: Keresztury Dezső VMK
Időpont: 2022. október 27. csütörtök 18.00

A Gasztro Show keretein belül, ahogy már megszokhattuk jól ismert séfekkel, szakácsokkal és gasztrobloggerekkel találkozhatnak az érdeklődők, hogy a közönséggel karöltve gourmet-utazásra induljanak. Az est során konkrét receptekkel, sütési-főzési tanácsokkal, praktikákkal ismerkedhet meg a közönség.

Őszi alkalmunk vendége Kovács Lázár, azaz Lázár Chef gasztronómiai tanácsadó, food-stylist, műsorvezető, akinek szakmai munkásságát a Chaine des Rotisseurs, a világ legjelentősebb gasztronómiai szervezete is elismeri.

Az est során a húsok sütésével kapcsolatos praktikáit, könnyen elsajátítható módszereit mutatja be Lázár Chef. A közönség bepillantást nyerhet fűszerezési módszereibe, a húsok szakszerű előkészítésébe, és meg sok minden másba, sőt, a húsok sütésével kapcsolatos kérdéseiket is feltehetik a jelenlévők.

A rendezvényt követően lehetőséget biztosítunk közös fotózásra az est házigazdájával, illetve megvásárolható lesz a Nagy Chili Challenge műsorból elhíresült sütőtökös-szarvasgombás-tökmagos chili szósz.

Belépő: 2900 Ft, Egerszeg Kártyával 2320 Ft

Jegyvásárlás: a Keresztury Dezső VMK, az Art Mozi és a Városi Hangverseny- és Kiállítóterem jegypénztárában, illetve online a fenti zöld gombra kattintva

‼️ NYEREMÉNYJÁTÉK ‼️
A rendezvény résztvevői között a Gasztro Show keretében 100.000 Ft értékű wellness utalványt sorsolunk ki, amely a Club Karos Spa**** Zalakaros Superior-ban használható fel!
 

Támogató: Full Glass Design, Gallfood Kft, Viva Plazma

Betöltés...