Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

MINDEN JEGY ELKELT! JazzSzerda - Udvaros Dorottya

2023. április 12., szerda - 19:00

❗MINDEN JEGY ELKELT❗

JazzSzerda: Udvaros Dorottya
Majdnem Valaki (Az Átutazó történetének 30 éve várt folytatása)

Három évtizeddel első lemeze után elkészítette sokak által várt második önálló albumát Udvaros Dorottya.
Az 1985-ben megjelent Átutazó Dés László és Bereményi Géza nagyszerű közös alkotása volt. A később CD-n is megjelent LP több tízezer példányban kelt el, vezette a slágerlistát, a magyar popalbumok nagy klasszikusai között tartják számon. Udvaros Dorottya, azért nem akart az Átutazó után újra lemezt készíteni, mert úgy érezte, az akkor előállt ihletett állapot egyszeri és megismételhetetlen. Elhatározása akkor változott meg, mikor találkozott Hrutka Róberttel, második albumának zeneszerzőjével. 

Udvaros Dorottya Majdnem Valaki című koncertjében Hrutka Róbert vezetésével egy olyan zenekar közreműködik, akik külön-külön is ismert, elismert tagjai a hazai zenei életnek. Egyéniségek nagy találkozása a színpadon, egy kihagyhatatlan zenei élmény, zene, szöveg, és előadásmód tökéletes egysége, mely csak ritka pillanatokban valósul meg.

Helyszín: Városi Hangverseny- és Kiállítóterem
Időpont: 2023.04.12. 19.00
Jegyár: 5000 Ft (Egerszeg Kártya kedvezmény érvényesíthető) 
Jegyek vásárolhatóak a Keresztury Dezső VMK jegypénztárában, április 1-től a Városi Hangverseny- és Kiállítóterem jegypénztárában, illetve online az alábbi linkre kattintva: 
https://jegy.kereszturyvmk.hu/?jegyfoglalas&id=48359 

Betöltés...