Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

ELMARAD! Capella Savaria

2023. június 03., szombat - 19:00

Kedves Vendégeink!

A 2023. június 3. 19 órára meghirdetett Capella Savaria hangversenye TECHNIKAI OKOK MIATT ELMARAD! Az előre megváltott jegyek visszaválthatók.
A készpénzzel megvásárolt jegyeket a megvásárlás helyén, a bankkártyával, illetve online vásároltakat a Keresztury Dezső VMK Gazdasági Osztályán (Zalaegerszeg, Landorhegyi út 21.) hétfőtől csütörtökig 9.00-15.00 óra, pénteken 9.00-12.00 óra időintervallumban van lehetőség visszaváltani, 2023. június 30-ig.

Köszönjük nézőink szíves megértését! Kérdés esetén a hangversenyterem.szervezes@gmail.com címen állunk rendelkezésre.

CAPELLA SAVARIA hangversenye
Időpont: 2023. június 3. 19 óra
Helyszín: Városi Hangverseny-és Kiállítóterem (Zalaegerszeg, Ady Endre u. 14.)

Műsor:
Wolfgang Amadeus Mozart: G-dúr Cassation KV 63.
Wolfgang Amadeus Mozart: Sinfonia in G KV 199.
Wolfgang Amadeus Mozart: Eine kleine Nachtmusik KV 525

Capella Savaria
A Capella Savaria a legrégebbi, korhű hangszereken játszó kamarazenekar Magyarországon, 1981-ben alakult Szombathelyen. Újító törekvései nagy feltűnést keltettek a zenei életben. Céljául a barokk és a klasszikus zene korhű előadását tűzte ki, felhasználva a kor dokumentumait.  Előadásukban kamara és zenekari darabok, operák, oratórikus művek hallhatók. A zenekart 1991-ben Liszt-díjjal tüntették ki. 2006-ban – a zenekar fennállásának 25 éves évfordulóján – a Prima Primissima szakmai és közönségdíjat is a Capella Savariának ítélték Vas megyében. A kanadai Opus Magazine így ír róluk: „Európa egyik legjobb zenekara”. 

Jegyár: 3000 Ft (Egerszeg Kártya kedvezmény érvényesíthető)
Jegyek vásárolhatók nyitvatartási időben a Városi Hangverseny-és Kiállítóteremben, a Keresztury Dezső VMK-ban és az Art Moziban, valamint online a fenti zöld gombra kattintva.

 

Betöltés...