Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

A Tritonus Guitar Trio

2024. június 07., péntek - 19:00

A Tritonus Guitar Trio koncertje 

A trió tagjai Molnár Levente, Szurgyi Gergely és Varga Bálint. Első alkalommal 2015-ben játszottak Tritonus Guitar Trio néven. Ebben az évben mindhárman a győri Széchenyi István Egyetemen folytatták zenei tanulmányaikat, Roth Ede és Arnóth Balázs szakmai irányításával.
Az együttes rendszeresen fellép a hazai és külföldi közönség előtt. Országos és nemzetközi versenyeken is eredményesen szerepelnek.

Első helyezést értek el a Győri Egyetemi Versenyen és a Szegedi Országos Gitárversenyen. 2019-ben megszerezték az első díjat a Miamiban megrendezett Guitar Foundation of America gitárverseny kamara kategóriájában. Az együttes folyamatosan bővíti repertoárját. Különféle zenei korszakokból válogatnak darabokat és saját átiratokat is készítenek. Céljuk, hogy olyan zeneműveket szólaltassanak meg, amelyeket a közönség ritkán hallhat három gitáron.

Tervezett műsor: Royer, J. S. Bach, Roland Dyes, Leonhard von Call, Bartók, Farkas Ferenc, Granados, Albeníz, Pierre Attaignant művei
 

Belépő: 5000 Ft
Jegyek kaphatók a Keresztury Dezső VMK, az Art Mozi és a Városi Hangverseny- és Kiállítóterem jegypénztárában, valamint online a www.cooltix.hu oldalon.
Rendező: Zalaegerszegi Rendezvényszervező Kft.
Támogató: Nemzeti Kulturális Alap

Betöltés...