Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

15 éves az Évgyűrűk Nyugdíjas Klub

2020. február 08., szombat - 14:30

 

2020. FEBRUÁR 08. szombat 14.30

A Csácsbozsoki Évgyűrűk Nyugdíjas Klub 15 éve alakult meg. A klub vezetője 14 évig Király Imre volt, most ezt a feladatot Nagy József László látja el. Jelenleg 58 taggal működő közösség havonta két alkalommal találkozik a klubnak helyet adó Izsák Imre Általános Iskolában.

A tagok már másfél évtizedet töltöttek együtt, amely nagyon  szép időszak. A klub ennek az évfordulónak kapcsán jubileumi műsort és fotókiállítást szervez, melyre szeretettel vár minden kedves érdeklődőt. 

A jubileumi műsort követően a meghívott vendégekkel  és a  többi nyugdíjas klubbal zártkörben folytatódik az este színes programja.

Helyszín: Izsák Imre Általános Iskola aulája

 

Néhány gondolat a klubbal kapcsolatban: 

A településrészen élő nyugdíjasok nagy számban vesznek részt programjainkon, példaértékű, aktív közösségi munkával támogatják a településrész és a művelődési ház munkáját. Szívesen vállalnak szereplést rendezvényeinken, valamint a városban és a szomszédos településeken is. Nem hiányozhatnak a tavaszi borversenyről, a májusfa kitáncolásról,  a szeptemberi borútról, egyházi rendezvényekről, szobor avatókról, keresztszentelésekről, a Szent István szobornál felállított betlehemnél tartott karácsonyi ünnepségről  és az iskola alapítványi báljáról sem. Több városi rendezvényen is bemutatkoztak pl. a zalaegerszegi nyugdíjas klubok ki-mit tud vetélkedőjén, az adventi rendezvényeken, visszatérő fellépő vendégek az olai, a páterdombi, az andráshidai és a kertvárosi városrészben. Minden évben rendszeresen látogatják  a  szociális otthonokat és ott karácsonyi műsorral kedveskednek. Fellépéseik során  magyar nótákat, katonadalokat, egyházi énekeket, valamint könnyűzenei számokat énekelnek. Repertoárjuk folyamatosan bővül, ismert operett és musical dalok is szerepelnek palettájukon, hogy közönségük minél szélesebb rétegét tudják szórakoztatni. Sok hagyományőrző rendezvény házigazdái. 

Betöltés...