Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

"Szereted-e még...?" - Szécsi Pál emlékkoncert TELT HÁZ!

2020. március 07., szombat - 19:00

2020. március 7. szombat 19:00

TELT HÁZ!
Kedves Vendégeink!
A koncertre minden jegy elkelt!
Köszönjük a nagy érdeklődést!  

A megnövekedett érdeklődésre tekintettel a Szécsi Pál emlékkoncert az Art Moziban kerül megrendezésre. 
A karácsonyi ajándék jegyen meghirdetettekkel ellentétben az est technikai okok miatt 1 órával később, 19.00 órakor kezdődik.
Megértésüket köszönjük!
  

"Szereted-e még...?" - Szécsi Pál emlékkoncert

Gergely Róbert és művésztársai előadásában

Élőben kísér: 
Studio11 Combo Zenekar 
Zenei vezető: Tóth Gyula és Rátonyi Róbert

Közreműködik: 
Malek Andrea
Némedi Varga Tímea, Gere Orsolya (vokál)

Van kedvük egy varázslatos, zenés időutazáshoz? A nagyérdemű jóvoltából országos sikerűvé avatott „Szereted-e még?” című műsorban Gergely Róbert és művésztársai Szécsi Pál születésének 75. évfordulója előtt tisztelegve - ezúttal 2020. március 7-én nőnap alkalmából, Zalaegerszegen - egy újabb emlékkoncert keretében olyan legendássá nemesült slágereket idéznek fel Önökkel közösen, mint a „Csak egy tánc volt”, a „Violák”, az „Én édes Katinkám” „Karolina”, „Gedeon bácsi”, „Két összeillő ember” vagy a Szeretni bolondulásig”. 

A tragikusan fiatalon eltávozott ikon művészi-szellemi hagyatékának ápolását kötelességének érző, Emerton-díjas énekes-színművész és kollégái a tőlük megszokott eleganciával, jellegzetes előadásmódjukkal a líra, a szenvedély és a temperamentum hangján, korszerű hangszerelés révén szólaltatják meg a hatvanas-hetvenes évek emblematikus melódiáit és táncdalait,  A közel másfél órás, megrendítően szép emlékkoncerten számtalan személyes visszaemlékezés, dokumentum, filmbejátszás és egyéb érdekesség-kulisszatitok is látható, hallható lesz.

Várjuk mindazokat, akik szeretettel és tisztelettel gondolnak e korszak legendás énekesére, Szécsi Pálra!

Helyfoglalás érkezési sorrendben.  

Jegyek vásárolhatók pénztári nyitvatartási időben a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben (nyitva keddtől péntekig 10-18 óráig), a Keresztury Dezső VMK-ban (nyitva hétfőtől péntekig 9-19 óráig) és az Art Moziban (nyitva minden nap 15-20 óráig), illetve online a fenti zöld gombra kattintva elővételben 3500 Ft-os, Egerszeg Kártyával 2800 Ft-os áron; a koncert napján a helyszínen 3900 Ft-os, Egerszeg Kártyával 3120Ft-os áron.

Helyszín: Art Mozi,
8900 Zalaegerszeg
Széchenyi tér 4-6.

 

Betöltés...