Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

Pilát Gábor előadása (HELYSZÍN-ÉS IDŐPONTVÁLTOZÁS!)

2019. február 07., csütörtök - 19:30
Tiszta érzelmek, zavaros kapcsolatok

2019. február 7. csütörtök (MÓDOSULT! 19.00 HELYETT) 19.30 óra

Helyszín: Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ

Pilát Gábor előadása "Tiszta érzelmek, zavaros kapcsolatok" címmel

Manapság egyre több az elvárás a párkapcsolatban a partner felé. A társunk egyszerre legyen a biztos pont, de közben mindig megújulva legyen változatos és izgalmas. A szeretet maradjon feltétel nélküli, a szex izgalmas, ő legyen a legjobb barátom,  soha ne unjon meg, és tolerálja a hibáimat, mert ugye senki sem tökéletes. 

A szeretet nem csupán egy érzelem és nem csak egy érzés, hanem az ember alapvető létállapota, ami mindig a kifejeződésben nyilvánul meg. De mi van akkor, ha hiba csúszik a gépezetbe? Akkor rés nyílik a pajzson, és a pályaudvari hangosbemondóba beleszól valaki: harmadik utas érkezett az üres vágányra.

Élet az érem két oldalán. 

Ki ne ismerné legalább gondolatban a szituációt? 

Mit kezdjünk a gondolattal, és mit tegyünk ha már megtörtént az eset?

A tudomány törvényszerűségeit senki nem vonja kétségbe, tanuljuk, ismerjük és használjuk őket. Az életnek is vannak törvényszerűségei csak azokat kevésbé, legfeljebb tapasztalati úton tanuljuk, és időnként még kevésbé használjuk.

Jegyek vásárolhatók pénztári nyitvatartási időben a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben (nyitva keddtől péntekig 10-18 óráig), a Keresztury Dezső VMK-ban (nyitva hétfőtől péntekig 9-19 óráig) és az Art Moziban (nyitva minden nap 15-20 óráig), valamint online a fenti zöld gombra kattintva 1800 Ft-os, Egerszeg Kártyával 1440 Ft-os áron.

Helyszín (MÓDOSULT!): KERESZTURY DEZSŐ VMK
8900 Zalaegerszeg
LANDORHEGYI ÚT 21.

Érdeklődni lehet: 20/260-2794

Betöltés...