Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

A 100 tagú cigányzenekar szólistái - ÚJ IDŐPONT!

2024. október 01., kedd - 19:00

Tisztelt Jegytulajdonos!

 

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a 2024.04.18.-ra a Zalaegerszeg, Art Moziba meghirdetett A 100 tagú cigányzenekar szólistái koncertet technikai okok miatt, egy későbbi időpontban fogjuk megtartani.

 

 

Az új időpont: 2024.10.01. 

 

 

A megváltott jegyei érvényesek, de ha Önnek az időpontváltozás miatt nem alkalmas, úgy a megváltott jegyeivel kapcsolatban az alábbi lehetőségeket tudjuk felajánlani: 

  

 

• Online vásárolt jegyét beválthatja un. szabad felhasználású jegyre kizárólag a gag.jegy.hu weboldalon.

  

A szabad felhasználású jegy az eredeti jegy értékében felhasználható 2024.12.31-ig, egy Ön által választott előadás jegyének megvásárlásakor a gag.jegy.hu weboldalon. Amennyiben az új előadás jegy ára magasabb, mint a szabad felhasználású jegy értéke, a különbözetet bankkártyával kiegyenlítheti. Amennyiben a szabad felhasználású jegy értéke a magasabb, akkor akár több jegy vásárlásánál is felhasználhatja.  

Ezt az opciót az alábbi linken tudja érvényesíteni: 

  

https://www.jegy.hu/csereszabadfelhasznalasujegyre 

 

• Igényelheti a jegye visszaváltását: 

  

https://www.jegy.hu/onlinejegyvisszavaltas 

  

https://www.jegy.hu/jegyirodaivisszavaltas 

  

Választásukat 2024. április 28.-ig jelezhetik! Rögzítik az igényüket, amelyek az igénylésre megadott határidőt követően kerülnek teljesítésre. 

 Az Art Moziban kizárólag az Art Moziban vásárolt jegyeket váltjuk vissza!

Mind a bankkártyával, mind a készpénzzel vásárolt jegyeket készpénzzel váltjuk vissza.

 

Megértésüket köszönjük! 

Gag Management Produkciós Iroda 

 

A világ legnagyobb Cigányzenekarának szólistái!
A Magyar Örökség és Hungarikum-díjas 100 Tagú Cigányzenekar nevét, s eddigi teljesítményét méltán őrzi az Aranykönyv és a Magyar Szellem Láthatatlan Múzeuma.

A 36. esztendeje született világhírű társulat klasszikus szimfonikus zenekarként működő együttes, a világon egyedülálló zenei formáció. Afrika, Amerika, Ázsia, Ausztrália, Európa számos városaiban, több mint ezer koncertet adott. A 100 Tagú Cigányzenekar hagyományápoló művészeti tevékenysége felbecsülhetetlen érték, nincs párja a világon. Komolyzenei - többek között Liszt, Bartók, Kodály, Hubay, Erkel, Brahms, Csajkovszkij, Sarasate, Strauss - művek mellett tradicionális magyar cigánymuzsikát, magyar nótát és népdalt játszanak.
E, mesterművek betanulására illetve új darabok megtanulására, 2021. áprilisától kiváló lehetőséget kaptak a 22. kerület Polgármesterétől, Karsay Ferenc Polgármester úrtól és Budafok-Tétény polgáraitól, nevezetesen egy új, modern próbatermet a Cziffra György Kulturális Központ koncerttermét.
A 100 Tagú Cigányzenekar egyedi magyar értéket képvisel.
A Magyar Örökség Díjat 2000-ben nyerték el, ugyanebben az évben bekerültek a Guinness Rekordok Könyvébe is. A 100 Tagú Cigányzenekar fennállása óta 27 CD, 5 DVD-lemezt jelentetett meg, ebből 5 platina, 9 aranylemez lett.
A zenekar „világhírű művészi és hagyományőrző gyakorlata” néven került be a Hungarikumok Gyűjteményébe, ezáltal 2014. március 18-tól jogosult a Hungarikum kitüntető cím használatára. A Hungarikum minősítés, olyan megkülönböztetésre, kiemelésre méltó értéket jelöl, amely a magyarság csúcs teljesítménye.

Jegyár: 9 990 - 12 990 Ft.

Jegyvásárlás: az Art Mozi jegypénztárában nyitvatartási időben (hétfőtől vasárnapig 15:00 óra és 20:00 óra között) valamint online a fenti zöld gombra kattintva.

 

 

 

Betöltés...