Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

WOLFPACK 2022

2022. szeptember 17., szombat - 09:00
Az Apáczai Művelődési Központ 18. makett versenye

A Wolfpack Makett Klub idén tölti be a második X-et. A 2002-ben alakult közösség idén már a 18. makett versenyét fogja megrendezni, amely 2022. szeptember 17-én lesz.
Szeretettel várunk minden érdeklődőt zalegerszegi Wolfpack 2022 makettversenyre.
A korábbi évekhez hasonlóan rendezvényünk idén is 1 napos lesz, tehát csak a szombati napon látogatható. Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a makettek nevezése 11:45-ig tart, a visszaadásuk pedig délután 4-kor megkezdődik. Tehát ha minden kiállított alkotást meg szeretnél tekinteni, célszerű a fentiekre figyelemmel lenni!
Idei kiemelt témáink:

- 80 éve állt szolgálatba a P-51-es, közismert nevén a Mustang. 
- Nagyobb földrajzi területet veszünk célba a második témánkkal, ez pedig Latin-Amerika. Mexikótól egészen a Tűzföldig számos állam található, amelyek haditechnikája Európában kevésbé ismert. Persze jellemzően ott is a leggyakoribb repülőgép típusok vannak használatban, de egy-egy egzotikus festésre, felségjelzésre biztosan mindenki fel fog figyelni.
- Végül, de ahogy mondani szokták, nem utolsó sorban: Légvédelem. Ez a témánk is meglehetősen nagy területet ölel fel, hiszen a radaroktól kezdve a légvédelmi rakétákig bezárólag igencsak változatos eszközöket lehet bemutatni.

A rendezvény önálló honlapján minden fontos információ elérhető, így a folyamatosan bővülő börzések felsorolása, a programok tervezett menetrendje, valamint a korábbi rendezvények fotó archívuma is. 
Elérhetősége: http://wolfpack.atw.hu
E-mail: wolfpack.zeg@gmail.com

Lájkold a klub Facebook oldalát és a versenyen kívül rengeted érdekes információhoz juthatsz erről az érdekes és tartalmas hobbiról. https://www.facebook.com/Wolfpack-Makett-Klub-Zalaegerszeg-409394232490457/
A belépés és a makett versenyen való részvétel, ahogy már megszokhatták kedves vendégeink, továbbra is INGYENES!

A helyszín tehát:
Apáczai Csere János Művelődési Központ
8900 Zalaegerszeg
Apáczai tér 5.

A rendezvény 2022. szeptember 17-én délelőtt 9-től délután 4-ig várja a látogatókat.
A programváltozás, vagy a rendezvény törlésének jogát az intézmény és a szervezők fenntartják!
Találkozzunk, várunk!

 

Betöltés...