Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

WOLFPACK 2019.

2019. augusztus 17., szombat - 09:00
Makett Verseny és Kiállítás

Művelődési Központunk és annak makettező klubja szeretettel meghív minden érdeklődőt 2019. augusztus 17-én a WOLFPACK 2019 nemzetközi makett versenyre és kiállításra.

Idei rendezvényünk is 1 napos lesz, az elmúlt év tapasztalata szerint ez kedvező hatást gyakorolt mind a hazai, mind a külföldi nevezők és látogatók létszámára.

Kezdjük a kiemelt témákkal:

1, Franciák A tavaly elkezdett, nemzeteket bemutató sorozatunkban most Franciaországot, illetve annak történelméhez köthető makettek helyezzük előtérbe.

2, A Magyar Honvédség fejlesztései napjainkban. – A sajtó napi híreiben az elmúlt időszakban rengeteg haditechnikai fejlesztésről értesülhettünk. A témával az a célunk, hogy szemléletes formában az érdeklődők képet kaphassanak arról, hogy mégis mi féle helikoptert, repülőgépet, vagy harcjárművet takarnak az olyan hangzatos jelölések, mint például a Leopard 2 A7+.

A kiállított maketteken kívül a szervezők igyekeznek további érdekes látnivalókkal és bemutatókkal színesíteni a programot, hogy az ide látogató családok minden tagjának emlékezetes maradjon a rendezvény.

A kiegészítő programok a teljesség igénye nélkül:

Billege Bence római légiós felszerelését mutatja be a látogatóknak. Korabeli fegyverek, eszközök, páncélzat másolatai kiválóan illusztrálják a korabeli technológiai szintet.

A jelen kor katonai életét a hadkiegészítő parancsnokság toborzó sátra fogja bemutatni.

Lesz még retro modellautó kiállítás, de veterán autók és motorok is megtekinthetőek lesznek.

„Makettkuckó” elnevezésű programunkon egyszerűen összeállítható maketteket építhetnek meg az érdeklődő ifjú látogatók. Szakértő segítséggel garantált a gyors sikerélmény, ami jó alapja lehet annak, hogy valaki ezt az érdekes hobbyt válassza magának.

A cserszegtomaji Főnix Modellező Sportegyesület nagyméretű RC repülő modelleket állít ki, a hévízi Terepasztalos Stratégiai Játék Klub bemutatója is érdekes színfolt lesz. A makettezés egyik alternatív jövőjeként is elképzelhető 3D nyomtatást élőben tekinthetik meg az érdeklődők.

Nem maradhat el a makett börze sem, hiszen a makett verseny egyben ideális lehetőség az új, összeépítésre váró készletek beszerzésére éppúgy, mint az összeépítéshez, festéshez elengedhetetlenül szükséges eszközök, segédanyagok megvásárlásához.

A Bogáncs Állatmenhely kutyasimogató programot biztosít. Ezzel kapcsolatos a rendezvény különleges akciója is. A belépés és a nevezés ingyenes továbbra is, de azt kérjük a látogatóktól, hogy aki teheti, hozzon magával egy kis adag kutya (vagy macska) konzervet, vagy tápot. Az összegyűlő élelmet természetesen az állatmenhelynek adjuk át.

A programot kaktusz kiállítás és vásár is színesíti.

A rendezvény önálló honlapján minden fontos információ elérhető, így a folyamatosan bővülő börzések felsorolása, a programok tervezett menetrendje, valamint a korábbi rendezvények fotó archívuma is.


Elérhetősége: http://wolfpack.atw.hu
E-mail: wolfpack.zeg@gmail.com

A belépés és a makett versenyen való részvétel, ahogy már megszokhatták kedves vendégeink, továbbra is INGYENES!

A helyszín tehát:

Apáczai Csere János Művelődési Központ
8900 Zalaegerszeg
Apáczai tér 5.

A rendezvény csak 1 nap látogatható, augusztus 17-én délelőtt 9-től este 6-ig várjuk a látogatókat.

Találkozzunk, várunk!

 

Betöltés...