Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

Könnyűzenei Estek - Mini Blues Est

2024. február 24., szombat - 20:00
Báró és a Blues Step, BluesBox

VAN EGY HELY!

19.30 Kapunyitás
20.00 BluesBox
21.30 Báró és a Blues Step

A BluesBox zenekar Zalaegerszeg legújabb formációja, csupa ismert név, különböző csapatokból: Pércsi Bea énekes a Blues Emotion és a Manic Monday zenekarokban képviselte a blues, soul világot, Angyal Tibor Endzsi a nagymúltú, főleg saját kompozíciókat játszó Shabby Blues Band oszlopa. 
A zenekar tagjai nagyon sok formációban szórakoztatták a progresszív zenét kedvelőket: Radics Igor dobol, Svertsits Tamás billentyűzik, Salamon Attila Sala gitározik, Márton Zsuzska fuvolázik, Szántner László Szandi basszusgitározik.  
A műsor a kedvenc soul, blues, funky nóták egyéni feldolgozásaiból áll, néhány meglepetés dal is várató a koncerten, ahol vendégként Szántner Luca is énekelni fog. 
Az est második fellépője Zsoldos Báró Zoltán, akit talán nem kell bemutatni a műfaj kedvelőinek. A tavaly szeptemberi teltházas, a  szombathelyi Bartók Teremben megrendezett jubileumi életmű koncertjén
Ferenczi György, Pribojszki Matyi és Gotthárd Misi társaságában előadott blues kompozíciókat extázisban hallgatta az értő közönség. Tradícionális amerikai blues lesz a főcsapás, némi szigetországi árnyalatokkal.
Kísérői a BluesBox hangszeresei lesznek, némi jammelés is várható a fellépő énekesekkel.

Apáczai Csere János Művelődési Központ
Zalaegerszeg, Apáczai tér 5.
2024. február 24. szombat 20.00
Belépő: 2000 Ft
A rendezvényen Büfé üzemel!

Jegyek kaphatók az Apáczai Művelődési Központ információjában, valamint online a fenti zöld gombra kattintva.

Szeretettel várunk!

 

Betöltés...