Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

DABLTY Trunk Tamás Közönségtalálkozó és TikTok Party

2022. május 14., szombat - 17:00
A Közönségtalálkozó témája: Z Generáció - A sokszínűen összetartó generációnk története, majd ezt követően TikTok Party diszkóban a keverőpultnál DABLTY TikTok slágerekkel várja a fiatalokat, és saját zenéjével maga is színpadra lép! Találkozz és bulizz Te is DABLTY-vel!

2022. MÁJUS 14. szombat 17.00 – 21.00

DABLTY Trunk Tamás Közönségtalálkozó és TikTok Party

Helyszín: Apáczai Művelődési Központ
Zalaegerszeg Apáczai tér 5.

Z Generáció - A sokszínűen összetartó generációnk története

“Mindenki a Z generációról beszél. Megállapítanak rólunk fiatalokról állításokat, megmondják milyenek vagyunk vagy milyennek kellene lennünk. Pedig egy sokszínű generáció vagyunk, akiket nem lehet általánosítani! Sőt: "... a felnőttek lassan úgy beszélnek rólunk, mint valami külön fajról. "Z generáció". Mi az idősebbeket nem "Y generáció"-nak, hanem felnőtteknek hívjuk. Emiatt most a könyvemben hivatalosan is átnevezem magunkat "fiatalok"-ra. Jobban hangzik, reálisabb." /Trunk Tamás - Márkák. Sneakerek. Z Generáció c. könyve/

A fiatalokat érintő témák, ügyek, sztorik nyílt és bölcs ízlelgetése az ifjúság, Tomi, azaz DABLTY szemszögéből. Inspiráló, könnyed, jövőbe tekintő és őszinte egyszerre mindarról, ami körülvesz minket az energiabomba Z-generációs csodagyerek előadásában: ismerjétek meg Trunk Tomit, azaz DABLTY-t. Profi sportoló, magyar utánpótlás válogatott alpesi síelő, 14 évesen könyvet írt, 15 évesen már a TEDx színpadán állt, motivációs előadásokat tart, küzd a sztereotípiák ellen, a zeneipar szereplője: rap-pel, és hazánk elsőszámú influencer sneaker szakértője.

A Közönségtalálkozót követően DABLTY dedikál, és készíthetsz vele közös fotót is. A rendezvény TikTok sláger diszkóval zárul, a keverőpultnál DABLTY TikTok slágerekkel várja a fiatalokat, és saját zenéjével maga is színpadra lép.

Belépő: 1000 Ft

Jegyek kizárólag az Apáczai Művelődési Központ információjában kaphatók május 9-től.

Információ:
E-mail: kovacsbernadett.apaczai@gmail.com
Tel: 92/511-211

Betöltés...