Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

Szepes Mária irodalma – Titkos Történetek

2020. szeptember 17., csütörtök - 18:00

Szepes Mária irodalma – Titkos Történetek

Bodor Böbe színésznő előadásában

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt BODOR BÖBE színművésznő, rendező, Szepes Mária-díjas alkotóművész előadására, mely Szepes Mária remekműveinek hivatott emléket állítani, illetve az Írónő gondolatait népszerűsíteni az arra nyitottak körében.

A csodálatos szellemi hagyatékot felölelő esten Bodor Böbe színésznő olvassa fel az általa kiválasztott idézeteket és történeteket az EMBEREK ÉS JELMEZEK című önéletrajzi ihletésű műből, miközben magával ragadó játékával beavat minket az Írónő nem mindennapi életébe, titkos történeteibe.

Szepes Mária a magyar spirituális közélet meghatározó egyénisége, elismert tanítómestere és különleges adottságokkal megáldott nagyasszonya.

Az est végén, meglepetésként az Alapítvány jóvoltából egy vers is elhangzik majd Szepes Mária hangján, eredetiben, illetve lehetőség lesz Szepes Mária könyveinek megvásárlására is.

Helyszín: Keresztury Dezső VMK 
Időpont: 2020. szeptember 17. csütörtök 18.00 
Jegyár: 1900 Ft, Egerszeg Kártya kedvezmény érvényesíthető
Jegyvásárlás: a Keresztury Dezső VMK, az Art Mozi és a Városi Hangverseny- és Kiállítóterem jegypénztárában, illetve online a fenti zöld gombra kattintva válthatók.

" Ahogy életem a végjáték felé közeledik, egyre inkább érzem, hogy egy köddé vált korszak alakjai jelt akarnak adni magukról. Az idő sürget. Hiszen már csak én tudok számot adni róluk."   (Szepes Mária)

Betöltés...