Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

Kaukázus lemezbemutató koncert

2018. december 29., szombat - 21:00

ELŐSZILVESZTERI  BULI A VMK-BAN!!

Időpont: 2018. december 29. szombat 21.00

Kapunyitás: 20.00 óra

Kaukázus lemezbemutató koncert a Hangfoglaló Támogatói Program keretében

A KpOp című lemezanyag mindenféle dolgokról nem, viszont a nagy idomulástól kellemesebbé tetsző emlékekről, érzelmi hajlékonyságról, nem várt világi bulvárosodásról, az utolsó űrhajó kilövéséről és természetesen rólunk szól. A frontember új tagokat kért fel ezen remélhetőleg izgalmas közeljövőre. Minden dalhoz speckó szövegvideók tartoznak, segítenek rávilágítani, hogy a látszólagos összefüggéstelen dolgok milyen meglepően kötődnek, gyakorolnak hatást gyakorolnak hatást egymásra és ránk a főszereplő emberekre.

 A Kaukázus "K.U.S."című lemeze 2014-ben jelent meg, mellyel két évig koncertezett az alter rockot játszó banda országszerte. A "Szalai Éva", a "Tartós béke" és a "Teszkó" után "Hatból a három" és a "Mindenki" dalokat is játszották a rádiók. 2016-ban volt az utolsó nyilvános koncert.


December 29-én  a régi „kötelező” nagy dalok mellett természetesen új szerzeményeket is bemutatnak tánczenével és pimaszokos szövegekkel. Remélhetőleg sok régi és új követő találhat magának tartalmas, igényes zenei szórakozást ezen a különleges estén.a régi „kötelező” nagy dalok mellett természetesen új szerzeményeket is bemutatnak tánczenével és pimaszokos szövegekkel

 

Jegyár elővételben: 1700.-Ft

Jegyár a koncert napján: 2200.-Ft

Egerszeg kártya kedvezmény érvényesíthető!

 

Jegyek december 19-ig  a Keresztury Dezső VMK, az Art-Mozi és a Városi  Hangverseny-és Kiállítóterem jegypénztárában, illetve online a www.kereszturyvmk.hu weboldalon válthatók.

December 19-től: az Art-Mozi jegypénztárában illetve online a  www.kereszturyvmk.hu  weboldalon válthatók.

Betöltés...