Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

Évgyűrűk Nyugdíjas Klub

2021. május 21., péntek - 10:18
összejövetelei: minden hónap 1. és 3. kedd 17.00-20.00

A Csácsbozsoki Művelődési Házban élénk közösségi és kulturális élet zajlik, az itt működő intézmények és civil egyesületek aktív részvételével és a helyi lakosság széleskörű bevonásával.

Programjainkon azonban nem csak a településrész lakóit, közösségeit, hanem a városból illetve a környék településeiről idelátogató vendégeket is szívesen látjuk.

Rendezvényeinken minden korosztály számára lehetőséget kínálunk a szabadidő hasznos és kellemes eltöltésére, a közösségi életre, a tanulásra, a kreativitás fejlesztésére, a magyar és a helyi kultúra értékeinek megismerésére, a hagyományok ápolására és megőrzésére.

Hívunk és várunk mindenkit, aki tanulni, művelődni kíván, művészeti és közösségi élményekkel szeretne gazdagodni.

Művelődési Házunkban egyre több civil csoport végzi tevékeny munkáját. Igyekeznek önállóan működni, de szükségük van az intézményi háttérre. Szervezői munkánkkal módszertanilag segítjük programjaik összeállítását, lebonyolítását, aktívan részt veszünk mindennapjaikban. Lehetőségeinkhez mérten igyekszünk anyagi támogatást nyújtani számukra.

A Csácsbozsoki Évgyűrűk Nyugdíjas Klub már 16 éve, jelenleg 62 taggal működik. Kéthetente keddenként kerül sor a klubfoglalkozásukra, egy vidám közösségi estre.

A településrészen élő nyugdíjasok nagy számban vesznek részt programjainkon, aktív közösségi munkával támogatják a településrész és a művelődési ház munkáját.  Szívesen vállalnak szereplést rendezvényeinken a városban és a szomszédos településeken is: vers-és prózamondásban, színdarabban, táncos előadásban, dal-és nótacsokor előadásban. A városi vetélkedők aktív résztvevői és sikeres helyezettjei. Sok hagyományőrző rendezvény házigazdái. A klub vezetője:Szabó Gyuláné

Klub nap: minden hónap 1. és 3. kedd, 17.00-20.00

Kapcsolat: Kozmáné Gál Bernadett

Telefonszám: 30/408-9824

Betöltés...