Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

Évgyűrűk Dalkör

2021. május 21., péntek - 10:19
minden csütörtökön 17.00-20.00

Klubvezető: Varjasi Gábor

Az csácsbozsoki Évgyűrűk Nyugdíjas Klub énekelni szerető lelkes kis csapatából alakult 2014. áprilisában  a jelenleg 26 főt számláló Évgyűrűk Dalkör, akiknek élete  szorosan összefonódott a csácsbozsoki városrész életével és évek óta színesítik fellépéseikkel a városrész rendezvényeit.

Nem hiányozhatnak a tavaszi borversenyről, a májusfa kitáncolásról,  a szeptemberi borútról, a Szent Iván-éji tűzugrásról, egyházi rendezvényekről, szobor avatóról, keresztszentelésről, a helyi nyugdíjasok köszöntéséről, az iskola alapítványi báljáról.

Több városi rendezvényen is bemutatkoztak pl. a zalaegerszegi nyugdíjas klubok ki-mit tud vetélkedőjén, az adventi rendezvényeken, visszatérő fellépő vendégek az olai, a páterdombi, az andráshidai és a kertvárosi városrészben. Minden évben rendszeresen  meglátogatják a  szociális otthonokat és  műsorral kedveskednek. Vidéken sikeresen szerepelnek a nemeshetési Gesztenye, és a zalaapáti Katonadal Fesztiválon, a környező települések falunapjain.

Fellépéseik során  magyar nótákat, katonadalokat, egyházi énekeket, valamint könnyűzenei számokat énekelnek. Repertoárjuk folyamatosan bővül ismert operett és musical dalok is szerepelnek palettájukon, hogy közönségük minél szélesebb rétegét tudják szórakoztatni.

A dalkör vezetője Varjasi Gábor. Az Izsák Imre Általános Iskolában heti rendszerességgel próbálnak, hogy fellépéseiken színvonalasan  tudjanak szerepelni.

Kapcsolat: Kozmáné Gál Bernadett

Telefonszám: 30/408-9824

Betöltés...