Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

Charlie 70  koncert turné - Zalaegerszeg

2017. október 13., péntek - 19:00

2017. október 13. (péntek) 19.00

Charlie 70  koncert turné - Zalaegerszeg

Charlie 70!

 Hát igen!

 

A „Jég Dupla Whiskyvel”, a New York- New York”, a „Zenegép”, a  „Könnyű álmot hozzon a szél” és számtalan,  ma már örökzöldnek tekinthető sláger  előadója, Charlie – Liszt-díjas énekes (kevésbé ismert nevén Horvát Károly) 2017. október 28-án tölti be a 70.életévét.

Ebből az alkalomból a budapesti Papp László arénában lesz év végén egy  koncertje, de azt megelőzően egy, az ország nagyobb városait érintő „szülinapi” turnéba kezd a smirgli hangú énekes, hogy a  vidéki rajongóival is együtt ünnepelhesse ezt a kerek évfordulót.

Terveiről faggatva megtudtuk, hogy nem egy hagyományos Charlie koncertnek nézünk elébe, hisz a 70 év nem csak egy kerek életkort jelent ebben az esetben, hanem igen csak hosszú és gazdag művészi pályát is, amelyből válogatva ez alkalommal számos olyan dal is felcsendül, amelyek korábbi alkotói időszakában hoztak számára sikert, -elég ha csak a Generálra, vagy a Tátrai Bandra gondolunk.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy egy igazi életmű koncertnek nézünk elébe, mind tartalmát, mind az apropóját tekintve és talán külön öröm számunkra, hogy a zalaegerszegi közönség a születésnapjához igen közeli napon találkozhat, ünnepelhet és örömködhet együtt vele, mert

„AMI SOUL, AZ SZÓL...”

És ahogy Charliet ismerjük nagyon és nagyot fog szólni!

Jegyárak:

4.990 Ft (erkély) és

5.590 Ft/ fő (földszint).

Jegyek vásárolhatók az Art Mozi pénztárában minden nap 15.00-20.00 óráig és a jegy.hu oldalon.

Érdeklődni lehet: 20/260-2794

Helyszín: Art Mozi,

8900 Zalaegerszeg

Széchenyi tér 4-6.

Betöltés...