Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

Göcsej SK sporttábor

2016. augusztus 01., hétfő - 08:00
Címkék:
A tábor díja 11.000 forint,-/fő/hét

Tájékoztató a Göcsej SK sporttáboráról

Kérjük, hogy gyermeke érdekében ezt a tájékoztatót gondosan olvassa el!

A Göcsej Sport Klub idén is szervez sporttábort, amelynek keretein belül gyermeke megismerkedhet a különböző sportágak szabályaival és technikáival, emellett baráti közösségben juthatsportolási lehetőséghez.

A táborok időpontja:

  • 2016. augusztus 01.-05. – Futsal tábor
  • 2016. augusztus 08.-12. – Általános sporttábor (futsal, kosárlabda, kézilabda)

A tábor helyszíne: Apáczai Művelődési Központ, 8900 Zalaegerszeg Apáczai tér 5.

A táborra 8-15 éves korú gyermekek jelentkezését várjuk.

A jelentkezők, komoly sportmúlttal és szakmai háttérrel rendelkező szakedzőink vezetésével, napi 1-2 edzésen vesznek részt. Ezek mellett délutánonként izgalmas programok (fürdő, csapatépítő, mozi, családi délután, stb.) nyújtják a szórakozás lehetőségét.

A tábor hétfőtől péntekig 8-17 óráig tart, a korábban érkezők a művelődési központban gyülekezhetnek. Kérjük a tisztelt szülőket, az időpontokat tartsák be, főleg délután, a napi programok végeztével érkezzenek időben, a gyermekük érdekében.

Étkezés: Ebéd az Apáczai MK közvetlen közelében található Kiskakas Vendéglőben, emellett két kiegészítő étkezés (reggeli, uzsonna) a művelődési központ területén. Kérjük, ha gyermeke bármilyen ételre érzékeny, azt a jelentkezési lapon tüntesse fel.

Öltözet: Az adott sportághoz szükséges edzésfelszerelés. Az edzések nagy részét teremben tartjuk, így ennek megfelelő öltözékkel készüljenek. A tornaterembe csak utcán nem használt, tiszta talpú sportcipőben lehet belépni. A részvételi díj tartalmaz kettő darab, a tábor nevezőinek készített, egyedi pólót, melyek a tábor ideje alatt használhatók. Mindkét hét csütörtökén strandolási lehetőséget biztosítunk, ehhez elengedhetetlen felszerelés: papucs, fürdőruha, törölköző, tisztálkodási szerek.

Kérjük, a gyerekek ne hozzanak magukkal nagy értékű multimédiás eszközöket (tablet, telefon, stb.), valamint értéktárgyakat, mert ezekért nem vállalunk felelősséget!

Jelentkezés, befizetés:

A tábor díja 11.000 forint,-/fő/hét

A jelentkezés a jelentkezési lap leadásával és egyúttal a nevezési díj befizetésével történik, melyet a Göcsej SK irodájában (8900, Zalaegerszeg Sütő utca 4. I.e.3.) adhatják le. Kérjük, leadási szándékát előre jelezzék és hozzák magukkal a gyermek TAJ kártyáját is. A jelentkezési határidő: 2016. július 20.

Bármely a táborral kapcsolatos információért írjon nekünk a sporttabor@gocsejsportklub.hu címen, vagy hívjon a +36 30/ 346-6067 telefonszámon.

Göcsej SK tábori jelentkezési lap!

Várjuk mielőbbi jelentkezését!

Betöltés...